نان محلی شمالی

نان محلی و خوشمزه



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️مایه خمیر ترش................... 1 قاشق غذاخوری
▫️نمک.............................. به میزان لازم
▫️روغن مایع....................... نصف لیوان
▫️ماست چکیده...................... نصف لیوان
▫️شکر.............................. نصف لیوان
▫️زنجبیل........................... 1 قاشق غذاخوری
▫️بیکینگ پودر..................... 2 قاشق غذاخوری
▫️تخم مرغ......................... 2 عدد
▫️آرد............................... 2 کیلو
▫️شیر.............................. نصف لیوان
▫️آب ولرم......................... نصف لیوان



طرز تهیه:

⭕️1-ابتدا آرد و بیکینگ پودر و مقدار خیلی کم نمک (نصف قاشق چایخوری) را 4 تا 5 بار الک کرده و در یک ظرف می ریزیم.

⭕️2-و بعد آرد را در اطراف ظرف کنار می گذاریم و و سط آن را گود می کنیم و یکی یکی مواد را به آن اضافه می کنیم.

⭕️3-تخم مرغ ،زنجبیل ، مایه خمیر ترش ،‌ شیر ،‌ ماست چکیده ،‌ آب ولرم ،‌ روغن مایع ، شکر را اضافه می کنیم با همزن حدود 8 تا 10 دقیقه مواد وسط را خوب هم می زنیم.

⭕️4-و بعد آردی که دور ظرف قرار داشت را کم کم به مواد اضافه کرده و هم می زنیم.

⭕️5-و بعد مواد را با دست 10 تا 15دقیقه ورز می دهیم و اگر احساس گرده اید خمیر سفت است مقداری آب ولرم یا روغن اضافه می کنیم تا خمیر به این حالت شود.

⭕️6-خمیر باید به حالت نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.

⭕️7-ظرف خمیر را داخل مشمای پلاستیکی قرار می دهیم روی آن را پارچه تمیز قرار می دهیم و 4 تا 5 ساعت خمیر را در محیط آشپزخانه قرار می دهیم که خمیر ور بیاد. (برای ور آمدن خمیر را در جایی که خیلی سرد یا خیلی گرم نباشدقرار دهید)

⭕️8-موقع پخت کلوچه مقداری خیلی کم جوش شیرین (یک چهارم قاشق چای خوری) و کمی روغن (نصف قاشق چایخوری) را با هم مخلوط می کنیم و زیر و روی خمیر میزنیم و بعد 10 دقیقه با دست خمیر را ورز می دهیم.

⭕️9-مقداری کمی روغن به سینی فر می زنیم و خمیر را به اندازه یه نارنگی برمی داریم و خمیر را داخل سینی فر پهن می کنیم.

⭕️10-در یک ظرف یک عدد زرده تخم مرغ و به مقدار خیلی کم روغن مایع (2 تا 3 قطره) را با هم مخلوط می کنیم و با برس روی کلوچه ها می زنیم.

⭕️11-و مقداری کنجد و سیاه دانه روی آن ها می پاشیم و در حرارت 180 یا 170 درجه برقی یا توستر زیر و رو را روشن می کنیم و 20 دقیقه می گذاریم که بپزد




مطلب قبلیژله ویترینی
مطلب بعدینان نوتلا
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه