نان نوتلا

نان شکلاتی خوشمزه با ظاهری متفاوت و شکیل



صندلی خودرو

مواد لازم:

▪️كره........................ 113 گرم
▪️وانيل....................... 1 ق چ
▪️شكر........................ نصف ليوان
▪️تخم مرغ.................... 2 عدد
▪️آرد.......................... سه چهارم ليوان
▪️بيكينگ پودر................ نصف ق چ
▪️نوتلا........................ 4 ق غ



طرز تهیه:

⭕️فر رو روي 160 درجه سانتيگراد قرار ميديم
قالب رو چرب كرده كاغذ روغني انداخته و چرب ميكنيم ( اول چرب ميكنيم كه بعد كاغذ به قالب بچسبه و تكون نخوره. از دو كاغذ عمود بر هم استفاده كنيد كه شكل نون تميز در بياد)
من از قالب "لوف پن" 22 در 7 سانت استفاده کنيد. سايز قالب تو همين مايه ها باشه جواب ميده در غير اين صورت متناسب با سايز قالب مواد رو نصف يا دو برابر كنيد.

⭕️كره بايد نرم باشه (همينطور كه توي پست مربوط به اندازه گيري توضيح دادم... اگه برنامه ريزي تون خوب نيست و يه دفعه احساس نياز به نون نوتلا بهتون دست ميده بهتره كره رو از يخچال در آورده و مستقيم رنده كرده و استفاده كنيد)
كره و شكر رو ميزنيم تا يكدست شه
من به نسبت رسپي اصلي از ميزان شكر كمتري استفاده كردم .

⭕️تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا كاملا مخلوط شه
آرد و بيكينگ پودر رو ويسك ميكنيم و در سه قسمت به مواد اضافه كرده هم ميزنيم تا يه كرم لطيف بدست بياد
حالا يك سوم مايه رو توي قالب ميريزيم. (من كمي بيشتر ريختم كه اگه نوتلا در حين پخت به كف ظرف حركت كرد لايه پاييني مانع سوختنش بشه. 

⭕️من همينطوري جانب احتياط رو رعايت كردم. دليل خاصي واسه اش ندارم)
بعد دو قاشق نوتلا روش ميماليم
و بعد يه لايه از مايه
و يه لايه ديگه نوتلا
و در انتها باقي مونده مايه رو روش ميريزيم و صافش ميكنيم .

⭕️خب حالا نون رو ميذاريم توي فر به مدت يك ساعت و ده دقيقه پيشنهاد ميكنم بعد از 45 دقيقه مرتب نون رو تست كنيد كه زيادي توي فر نمونه. بعد اجازه بديد نون توي قالب سرد شه (ميدونم كار سختيه)
برش زده و با قهوه يا چاي تلخ سرو ميكنيم كه شيرينكمون نزنه! 
اين نون به دليل داشتن كره يه نون لطيفه كه بيشتر بافت كيك مانند داره.




مطلب قبلینان محلی شمالی
مطلب بعدیژله تزریقی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه