در یک قابلمه کوچک خرماها را ریخته رویش آب جوش می ریزیم در حرارت متوسط 4-5 دقیقه می جوشانیم تا خرماها نرم شوند سپس پوست خرما هارا میگیریم و هسته ها را در می آوریم و و از آب خرماهایی که جوشانیم 3-4 قاشق می ریزیم سپس پوره میکنیم . پوره خرما و سایر مواد را با هم مخلوط کرده ورز میدهیم خمیر نرمی بدست می آید اگر خیلی نرم شده کمی آرد و اگر خیلی سفت شده کمی آب خرما بریزید از خمیر به اندازه گردو برداشته و در سینی فر میچینیم در فر 175 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 12 دقیقه بپزد.