کیک هندوانه ای

مخصوص متولدین شب یلدا



صندلی خودرو

مواد لازم:

تخم مرغ   ۲ عدد
شکر  ۵۰ گرم
آرد سفید  ۱/۴ پیمانه
نشاسته ذرت  2.5 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری
وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
آب ولرم  1.5 قاشق سوپ خوری
رنگ قرمز و سبز خوراکی   به مقدار لازم
خامه فرم گرفته   به مقدار لازم



طرز تهیه:

۱- آرد، بیکین پودر و نشاسته را سه بار الک کنید

۲- فر را از یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه سانیتگراد روشن کنید و زرده و نیمی از شکر و وانیل را خوب با همزن بزنید.

۳- هر چقدر بیشتر هم بزنید کیفیت کیک بالاتر می رود، پس از این که پف کرد، کرم رنگ  و حجمش هم دو برابر شد، آب ولرم را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

۴- در این مرحله باید رنگ قرمز را به مواد اضافه کنید. کم کم باید رنگ را اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسید. 

۵- سفیده‌ها را با همزن خوب بزنید و پس از کمی پف کردن شکر را کم کم به آن اضافه کنید و بزنید تا سفت شود. 

۶- سفیده را به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و به آرامی و در همان جهتی که سفیده را زدید هم بزنید تا مخلوط شوند

۷- آرد، نشاسته ذرت و بیکین پودر را دو نوبت به مواد اضافه کنید و با لیسک آرام مخلوط کنید فقط در حد مخلوط شدن نه بیشتر

۸- مواد را در یک ظرف کاسه‌ای شکل که قبلا چرب کرده‌اید بریزید و آرد پاشی کنید و در فر که از قبل گرم شده بگذارید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بماند و پس از پختن کیک باید سرد شود.

۹- به خامه فرم گرفته رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسد، اول یک لایه نازک روی کل کیک بکشید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

۱۰- بعد کیک را یک دور با رنگ سبز خامه کشی کنید که کیک پیدا نباشد و دوباره کیک را در یخچال قرار دهید.

۱۱- خامه باقیمانده را تیره تر کنید یعنی رنگ سبز را بیشتر کنید برای خط‌های روی
 هندوانه، خامه را در یک قیف ریخته و شیارها را روی کیک ایجاد کنید.
 




مطلب قبلیشیرینی خرمایی بدون شکر
مطلب بعدیلواشک آلو
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه