مخصوص شب یلدا
کدو حلوایی ۱ کیلو گرم شکر ۱ پیمانه پودر هل ۲ قاشق چایخوری کره ۵۰ گرم آب ۱ پیمانه زعفران آب شده ۱ قاشق چایخوری دارچین، عسل، گردو و گل محمدی به مقدار لازم
۱- ابتدا کدو حلوایی را پوست کنده، به قطعات کوچک برش میدهیم و می گذاریم با یک پیمانه آب و شکر بپزد. ۲- وقتی آب آن تمام شد، آن را کاملاً له می کنیم. ۳- سپس زعفران و پودرهِل وکره را به آن اضافه کرده و میگذاریم مواد به قوام بیایند. ۴- پودینگ را از روی حرارت برداشته، آن را در ظرفی که میخواهیم سرو کنیم، میریزیم. سپس آنرا با عسل، گردو، دارچین و گل محمدی به شکل دلخواه تزیین میکنیم. ۵- در صورت دلخواه میتوانیم گردوی خردشده و کمی دارچین در پودینگ بریزیم. ۶- این دسر انتخابی بسیار مناسب برای شب یلدا میباشد.