⭕️زرده تخم مرغ را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم دراید شیر را جداگانه بجوشیانید و به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید مخلوط به دست آمده را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مخلوط کمی پخته شود ولی به جوش نیاید سپس از روی حرارت بردارید
⭕️یک چهارم آبلیموی تازه و پوست لیمو را به آن اضافه کنید ژلاتین را روی باقیمانده آبلیمو بپاشید و روی بخار آب قرار دهیدتا حل شود بعد به مخلوط فوق بیفزائید مخلوط را در یخچال قرار دهید تا به غلظت سفیده تخم مرغ دراید .
⭕️سپس خامه زده شده را با آن مخلوط کنید و رنگ خوراکی را به مواد بزنید و در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد برای لایه ژله ای ژلاتین را روی آبلیموبپاشید روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود سپس ژلاتین حل شده و رنگ خوراکی را اضافه کنید و کنار بگذارید تا خنک شود سپس آنرا روی کرم بسته شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد در آخر با خامه زده شده و رنده پوست لیمودسر را تزئین کنید