⭕️۱- آلبالوهای هسته گرفته را پوره میکنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا میکنیم.
⭕️۲- شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمیداریم.
⭕️۳- پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
⭕️۴- بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط میکنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش 1/5 لیتر میریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد.
⭕️۵- دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمیگردانیم و تزئین میکنیم.