دسر ژلاتینی آلبالو

دسری ترش و ملس با طعم آلبالو



صندلی خودرو

مواد لازم برای 12 نفر:

▫️آلبالو   ۱ کیلوگرم
▫️شکر   ۲۱ گرم
▫️پودر ژلاتین   ۳ قاشق سوپ خوری
▫️آب   ۵۰۰ میلی لیتر
▫️خامه‏ قنادی  ۳۰۰ گرم
▫️وانیل‏   ۱ قاشق مربا خوری



طرز تهیه:

⭕️۱- آلبالوهای هسته گرفته را پوره می‌کنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.

⭕️۲- شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی‌داریم. 

⭕️۳- پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. 

⭕️۴- بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش 1/5 لیتر می‌ریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. 

⭕️۵-  دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمی‌‌گردانیم و تزئین می‌کنیم.




مطلب قبلیژله بستنی انار
مطلب بعدیکرم به
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه