بسیار خوشمزه و لذیذ
▫️زرده تخممرغ: 5 عدد ▫️سفیده تخممرغ: یک عدد ▫️پنیر لبنه: 400 گرم ▫️شكر: 125گرم ▫️پودر ژلاتین: 3 قاشق سوپخوری ▫️آب سرد : یك دوم پیمانه ▫️رنگ صورتی خوراکی: چند قطره در صورت دلخواه ▫️وانیل: یك دوم قاشق چایخوری ▫️مربای به رنده شده : 400 گرم ▫️پودر هل: یک قاشق چایخوری
⭕️1. ابتدا شكر، زردههای تخممرغ، سفیده، وانیل و هل را داخل کاسه همزن ریخته، آنها را مخلوط میكنیم، تا جایی که پف کنند. سپس پنیر را اضافه کرده، داخل ظرف چدنی روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم میزنیم تا كرم جوش آید.
⭕️2. وقتی مایه ما به نقطه جوش رسید فورا از روی حرارت برمیداریم و كنار میگذاریم تا سرد شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، ذوب میكنیم و به همراه مربای به داخل كرم میریزیم. همیشه به این نكته باید دقت كنیم كه كرم و ژلاتین هیچ كدام داغ نباشند.
⭕️3. بهترین زمان مخلوط كردن موقعی است كه ژلاتین و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب میریزیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد