تمام مواد را یک ساعت در محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسد .روغن کره و شکر را با قاشق هم بزنید.نمک و وانیل را نیز اضافه کنید.یک عدد تخم مرغ را به همراه یک قاشق سوپخوری ارد اضافه کنید و هم بزنید ....سپس تخم مرغ بعدی و یک قاشق سوپخوری از ارد ....و این روند را ادامه دهید تاتخم مرغ ها تمام شود.پکینگ پودر را با نیمی از ارد باقیمانده مخلوط کرده و به مایع اضافه کنید .شیر را نیز اضافه کرده هم بزنید و باقیمانده ارد را تا جایی که خمیر به دست نچسبداضافه کنید.حدود 400گرم از مواد را نگه داشته...و مابفی را در سینی 40x30چرب شده به صورت یکنواخت پهن کنید.مارمالاد زردالو را روی ان پهن کنید و خمیری که کنار گذاشته بودید را با وردنه باز کنید و با کاتر به صورت نوار های باریک بریده و به صورت ضربدری روی مارمالاد قرار دهید .مواد رومال را به کمک قلمو روی نوارهای خمیری بزنید و سینی را به مدت 50دقیقه در فر با دمای 170قرار دهید.
*از خمیر جادویی هم میتوانید به جای دستور خمیر بالا استفاده کنید.
*از هر نوع مارمالاد و یا نوتلا حلوا یا خمیر خرمایی به جای مارمالاد زردالو میتوانید استفاده کنید.