تخم مرغها وانیل وشکر رو باهم میزنیم تا حجمش زیادبشه.شیر رو ریخته,کمی هم زده,بعد وروغن و کره نرم شده رو هم اضافه میکنیم ودوباره میزنیم.آرد ذرت.آرد سفید یا گندم وبکینگ پودر رو که چندبار الک کردیم به مواد اضافه میکنیم ودر حد مخلوط شدن هم میزنیم.مواد رو توی قالب میریزیم ودر طبقه وسط فر به مدت یکساعت روی صد وهشتاد درجه قرار میدیم.
.
بعد از سرد شدن کیک, یه لایه از روی کیک برش زدم,کمی وسط کیکو خالی کردم (قالب من میان تهی بود) با مارمالاد شاتوت(من مارک شانا داشتم که خیلی غلیظه) پر کردم و دوباره اون قسمت کیکو که برداشته بودم گذاشتم سرجاش😉(کمی عسل رقیق شده بزنید تا دو لایه بچسبن به هم), روی کیکمم کمی ترک خورده بود,که اون رو هم با مارمالاد پر کردم که کسی شک نکنه😀