پودینگ تافی

خوشمزه و لذیذ



صندلی خودرو

مواد لازم برای 4 نفر:

▫️آرد الک شده  ۲ پیمانه
▫️بیکینگ پودر   ۲ قاشق چای خوری
▫️کره نرم شده  ۱۴ قاشق غذا خوری
▫️آب   ۱ پیمانه
▫️خامه‏ سفت  ۲/۳ پیمانه
▫️شکر قهوه ای   ۱,۳/۴ پیمانه
▫️نمک   ۱,۱/۴ قاشق چای خوری



طرز تهیه:

⭕️۱- برای تهیه پودینگ تافی، ابتدا فر را روی درجه 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

⭕️۲- در یک قابلمه کوچک، خرمای خشک را با آب و بکینگ پودر، 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا آب بجوش آید. 

⭕️۳- آن را از روی حرارت بردارید و در مخلوط کن، همراه با آب خوب مخلوط کنید. 

⭕️۴- در یک کاسه، با یک همزن، آرد را با 9 قاشق کره نرم شده خوب مخلوط کنید. 

⭕️۵- تخم مرغ ها، 1 پیمانه شکر و 1 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. 

⭕️۶- این مخلوط را به مخلوط خرما اضافه نمایید. خوب مخلوط نمایید.

⭕️۷- ظرف های مخصوص را کمی چرب نموده و در مواد آماده شده را در این ظرف ها بریزید. 

⭕️۸- در حدود 20 تا 25 دقیقه آن ها را در فر قرار دهید تا خوب ببندد. 

⭕️۹- پودینگ ها را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب برگردانید. 

⭕️۱۰- برای تهیه سس تافی، در یک قابلمه کوچک، 3/4 پیمانه شکر باقیمانده را با خامه و 5 قاشق کره باقیمانده مخلوط کنید و هم بزنید. 1/4 قاشق چایخوری نمک باقیمانده را نیز اضافه کنید.

⭕️۱۱- برای چند دقیقه بر روی حرارت کم قرار دهید تا بجوش آید. 

⭕️۱۲- سس تافی آماده شده را بر روی پودینگ های آماده شده بریزید.



طرز تهیه:

⭕️۱- برای تهیه پودینگ تافی، ابتدا فر را روی درجه 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

⭕️۲- در یک قابلمه کوچک، خرمای خشک را با آب و بکینگ پودر، 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا آب بجوش آید. 

⭕️۳- آن را از روی حرارت بردارید و در مخلوط کن، همراه با آب خوب مخلوط کنید. 

⭕️۴- در یک کاسه، با یک همزن، آرد را با 9 قاشق کره نرم شده خوب مخلوط کنید. 

⭕️۵- تخم مرغ ها، 1 پیمانه شکر و 1 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. 

⭕️۶- این مخلوط را به مخلوط خرما اضافه نمایید. خوب مخلوط نمایید.

⭕️۷- ظرف های مخصوص را کمی چرب نموده و در مواد آماده شده را در این ظرف ها بریزید. 

⭕️۸- در حدود 20 تا 25 دقیقه آن ها را در فر قرار دهید تا خوب ببندد. 

⭕️۹- پودینگ ها را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب برگردانید. 

⭕️۱۰- برای تهیه سس تافی، در یک قابلمه کوچک، 3/4 پیمانه شکر باقیمانده را با خامه و 5 قاشق کره باقیمانده مخلوط کنید و هم بزنید. 1/4 قاشق چایخوری نمک باقیمانده را نیز اضافه کنید.

⭕️۱۱- برای چند دقیقه بر روی حرارت کم قرار دهید تا بجوش آید. 

⭕️۱۲- سس تافی آماده شده را بر روی پودینگ های آماده شده بریزید.




مطلب قبلیدسر انبه و خامه
مطلب بعدیپودینگ شکلاتی مخصوص
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه