⭕️1. سفیدهها را با همزن خوب میزنیم تا فومیشکل شود. سپس پودر شكر را به آرامی روی آن میپاشیم تا كاملا سفت شود.
⭕️2. میتوانیم برای اینکه سفیده سفتتر شود، یکدوم قاشق چایخوری پودر کرم تارتار با پودر شکر مخلوط کنیم. در نهایت رنگ و اسانس دلخواه را به مرنگ اضافه کرده و با ماسوره شکوفه به اندازه هر بار یک گردو روی کاغذ روغنی در سینی فر میگذاریم.
⭕️3. سپس 45 تا 50 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و میپزیم. برای تزیین میتوانیم قبل از پخت روی مرنگها مروارید خوراکی بریزیم