⭕️1. کدو حلوایی را قطعه قطعه کرده و با نصف استکان گلاب بگذارید تا بپزدو گلاب کاملا به خورد کدو برود.
⭕️2. سپس کدوها را با چنگال له کنید یا در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کرمی یکنواخت حاصل شود. یک قاشق چایخوری مخلوط پودر دارچین و پودر هل سفید و شکر اضافه کنید.
⭕️3. میزان شیرینی دسر را به میل و ذائقه خودتان تنظیم کنید. مجدد روی شعله بگذارید کمی هم بزنید تا شکر کاملا حل شودو زعفران را هم اضافه کنید بعدداخل ظرف ریخته و با خلال پسته و بادام تزیین کنید.
🔴نکته🔻🚨
♦️این دسر بهتر است گرم میل شود و برای کم خونی بسیار مناسب است