⭕️1. ابتدا شیر، شکلات تختهای، شکر و پودرکاکائو را روی حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم تا کاملا یکدست و شکر و شکلات حل شود؛ سپس میگذاریم تا بجوشد.
⭕️2. در این مرحله زردهها را اضافه میکنیم و با سرعت هم میزنیم تا زرده درون مایه دسر یکدست شده، پخته نشود. مجددا 3 الی 4 دقیقه روی حرارت میگذاریم تا کرم غلیظ شود. پودر ژلاتین را به همراه آب سرد مخلوط میکنیم و روی حرارت غیرمستقیم میگذاریم تا یکدست شود. ژلاتین حل شده، گردو، کشمش و وانیل را نیز به دسر اضافه میکنیم.
⭕️3. حال شکلات تختهای اضافی را ذوب میکنیم. کف قالب سیلیکونی یک قاشق از شکلات ریخته و کف و دیواره قالب را با شکلات میپوشانیم و یک ساعت در دمای محیط میگذاریم.
⭕️4. سپس دسر آماده شده را روی شکلات و درون قالب میریزیم و به مدت 3 ساعت در فریزر گذاشته و بعد از فریزر خارج میکنیم. قالب شکلات را از قالب سیلیکونی خارج میکنیم و شکلاتهای طرحدار را که با اسپری برنز رنگ کردهایم روی آنها میگذاریم.
⭕️5. همچنین میتوانیم درون کاغذ کپسولی یا داخل نانهای تارت یا روی بیسکویت قرار دهیم. روی خود این دسر را نیز میتوانیم با اسپری طلایی یا برنز رنگ کنیم تا شیکتر شود