⭕️1. قوطی شیرعسلیها را به صورت در بسته به مدت 10 ساعت درون یک قابلمه حاوی آب بگذارید تا بجوشد و رنگ شیرعسلیها کاراملی شود، سپس در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
⭕️2. موزها را له کنید و به همراه شیرعسلی، خامه صبحانه، پنیر ماسکارپونه، اسانس موز به دلخواه و رنگ زرد با همزن بزنید تا یکدست شود.
⭕️3. لیوانهای کوچک دسری را برداشته کف آن را به اندازه 1/3 لیوان کیک ساده شکلاتی یا وانیلی پودر کنید و بریزید، سپس مایه باناناهانی میلک را ریخته و مجددا از بریلوی شفاف روی کرم ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.
⭕️4. درصورت دلخواه میتوانید از رنگ زرد برای بریلو نیز استفاده کنید. بریلو باعث میشود کرم باناناهانی کدر و سیاه نشود.
🔴نکته: بریلوی شفاف را میتوانید از لوازم قنادی تهیه کنید