کره نرم شده وروغن قنادی رو با پودر قند خوب بزنید تا کرم رنگ بشه
بعد زرده ها و وانیل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید
دراین مرحله به دلخواه برای رنگ شیرینی تون زعفران استفاده کنید ',
در اخر آرد برنج و آردشیرینی رو باهم دوسه بار الک کنید و با قاشق کم کم ارد رو اضافه کرده
خیلی ورز ندید ممکن هست خمیر چسبنده باشه
بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کنه. بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده (خمیررو مالش بدین کف دست تا ترک نخوره ) و با وسیله ای یک سوراخ ایجاد کنید ,,
فر با حرارت170 به مدت 15 دقیقه تا زیر ان طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو یا مارمالاد تزیین کنید .
میتونید با شکلات اب شده ویا پود پسته تزیین کنید.
نکته : میتونید کمی شکلات سفید آب کرده برای چسبندگی پودر پسته استفاده کنید.