کیکی که بعد از پخت سه لایه می شود
۴ عدد تخم مرغ هم دما با محیط،زرده و سفیده جدا ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل ۱۵۰ گرم (۳/۴ پیمانه) شکر ۱۲۵ گرم کره ذوب شده ۱۱۵ گرم (۳/۴ فنجان) آرد ۵۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه) شیر ولرم پودر قند برای روی کیک
فر رو با دمای ۱۶۰ درجه روشن کنید یه قالب ۲۰ در ۲۰ رو چرب کنید سفیده تخم مرغ رو اینقدر بزنین تا کاملا فومی و سفت بشه و با برگردوندن ظرف ازش جدا نشه و بذارین کنار زرده و شکر رو بزنین تا کاملا کرمی بشه بعد کره ذوب شده و عصاره وانیل رو اضافه و برای یک یا دو دقیقه هم بزنین آرد رو اضافه و هم بزنین تا یکنواخت ترکیب بشه حالا شیر رو کم کم اضافه و هم بزنین همزن رو کنار بذارین و با لیسک ادامه بدین یک سوم سفیده رو به مواد اضافه و هم بزنین در حدی که فقط مخلوط بشه ولی پف سفیده از بین نره
حالا روند معکوس میشه،یعنی مایع کیک رو به سفیده اضافه و هم بزنین و بعد مواد رو در قالب ریخته و به مدت ۴۰ تا ۷۰ دقیقه در فر بذارین با دمای 160 درجه طبقه وسط زمان پخت این کیک ممکنه خیلی بیشتر هم بشه که بستگی به فر داره بعد از پخت اجازه بدین دست کم کیک ۳ ساعت در قالب بمونه و کاملا خنک بشه بعد روش پودر قند ریخته برش بزنین و سرو کنین