سوپی خوشمزه و خوشرنگ
▫️چغندر (رنده شده): 1 پیمانه ▫️هویج (رنده شده): یک دوم پیمانه ▫️سیب زمینی (رنده شده): یک دوم پیمانه ▫️سرکه: 2 ق س ▫️قرص عصاره مرغ: 2 عدد ▫️آب جوش: به میزان لازم ▫️ورمیشل: یک چهارم پیمانه ▫️نمک و فلفل: به میزان لازم ▫️روغن مایع: 3 ق س
🔸1- چغندر را به همراه روغن داخل تابه ای ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. 🔸2- به ترتیب سرکه، هویج و سیب زمینی را به چغند افزوده و تفت دهید. عصاره مرغ را به همراه آب جوش به مواد اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد با هم جوشیده و پخته شود. 🔸3- در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده، سپس ورمیشل را به آن بیفزایید و بگذارید تا بپزد