دسری خوشمزه و شیک
▫️شكلات تخته ای 200 گرم (مارک ترجيحا کارات) ▫️دنت 100ميلي ليتر (توضیح رنگ دنت تو نکات) ▫️پنير خامه ای ماسکارپونه 150 گرم ▫️شيرعسلي یک قوطی ▫️بيسكوييت پتي بور ساده100گرم ▫️شير 1ليوان ▫️خامه فرم گرفته قنادي 200-250 گرم ▫️خامه ساده صبحانه ١ قوطي ▫️پودرژلاتين 2 قاشق غذاخوري
ابتدا پودر ژلاتين را با نصف ليوان اب بن ماری کنید شکلات تخته ای رو به تکه های کوچک تقسیم و جدا بن ماری کنید برای شفاف شدن کمی شیر میتونید اضافه کنید. در ظرفي پنير،دنت،شير عسلي، و خامه صبحانه را با همزن بزنيد تا كامل يكدست و صاف شود سپس شير را ريخته و مخلوط كنيد مخلوط شكلات و ژلاتين را به ارامي و همزمان بازدن همزن برقي به مواد أضافه كرده و مخلوط كنيد،خامه قنادی رو سپس به مواد أضافه كرده و با همزن دستي بزنيد تا صاف و يكدست شود،بيسكوييت پودرشده را با مواد مخلوط كرده و داخل قالب بريزيد تا ببندد .
نکته ها: 1-برای رنگ زرد از دنت زعفرانی و کمی زعفران و شکلات سفید استفاده کنید. 2-برای رنگ کرم رنگ از دنت نوشیدنی وشکلات تخته ای سفید استفاده کنید. 3- برای رنگ کاکائویی از دنت کاکائویی و شکلات تخته ای قهوه ای استفاده کنید. 4-میتونید فقط از خامه معمولی یا فقط از خامه فرم گرفته استفاده کنید.از هر دو هم میتونید استفاده کنید. من هر سه نوعشو امتحان کردم و همشون خوشمزه بود. فقط پودر ژلاتینشو بیشتر از دوقاشق نزنید خیلی سفت میشه. به مدت 4-5ساعت تو یخچال