اسکوییتز (ذرت مکزیکی)

ساده و راحت و خوشمزه



صندلی خودرو

مواد لازم:

▪️فلفل سیاه به میزان لازم
 ▪️نمک به میزان لازم
 ▪️آویشن به میزان لازم
 ▪️نمک به میزان لازم
 ▪️پنیر پیتزا به میزان لازم
 ▪️سس مایونز 3قاشق غذاخوری
 ▪️کره 2قاشق غذاخوری
 ▪️قارچ (خرد شده) 2پیمانه
 ▪️ذرت 3پیمانه
 ▪️روغن زیتون 1قاشق سوپخوری
 ▪️آبلیمو به میزان لازم



طرز تهیه:

1_ابتدا ذرت را با مقداری آب ونمک و کمی روغن کاملا بپزید تا نرم شوند.

2_قابلمه ای بزرگ انتخاب کرده و پر از آب کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.ظرفی کوچکتر را روی آن قرار داده و کره را داخلش آب کنید و بعد روغن زیتون را به آن اضافه کرده و بعد از مدتی ذرت ها ی پخته شده و بدون آب را بیفزایید.

3_قارچ ها را داخل مقداری آبلیمو و روغن تفت دهید و به مواد اضافه کنید.درب قابلمه کوچک را بگذارید و شعله را زیاد کنید تا مواد داغ شوند سپس آویشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید ، در انتها نیز پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر آب شود.

نکات:

1)بهتر است از ذرت های کنسروی استفاده کنید(شیرین نباشد).

2)این ذرت در مکزیک به اسم اسکوئیتز تهیه میشود و مثل ذرت ایرانی ها مقدار زیادی پنیر پیتزا و سس مایونز ندارد و به ندرت در آن قارچ یافت میشود.

3)اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای ریز و سرخ شده این پیش غذا را خوشمزه تر میکند.




مطلب قبلیفلافل
مطلب بعدیآدانا کباب
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه