مخصوص زرفداران نوتلا
▪️1-تخم مرغ 6عدد ▪️2-شکر 150گرم ▪️3-ارد. 180گرم ▪️4-بکینگ پودر 1ق چ ▪️5-وانیل 1ق چ ▪️6-اب جوش. 100م ل
🔸زرده و سفیده تخممرغ را جدا کرده و سفیده را جداگانه میزنیم تا فرم بگیرم و در ظرفی جدا زرده، شکر،وانیل رو با هم میزنیم تا حجیم بشه حدودا 3،4دقیقه وقتی حجیم شد هنگام همزدن اب جوش رو اضافه میکنین و(نکته مهممممم وقتی اب جوش میریزید همزن روشن باشه و با درجه متوسط هم بزنید اگه همرزدن خاموش کنید یا از همزذن دست بردارید زرده میپزه)
🔸بعد ارد و بکینگ پودر الک شده رو به کم کم و با درجه یک همزن به مواد اضافه میکنید در انتها درجه رو 5ثانیه زیاد کنید و خاموش
🔸بعد مواد زرده رو با کمک لیسک به سفیده اضافی کنید خیلی اروم و به صورت دورانی هم بزنید قالب رو چرب نکنید فقط کف قالب کاغذ میذاریم
🔸به مدت 45دقیقه در فر 180درجه میپزیم برای خامه هم من خامه قنادی یخ زده میخرم برای این کیک نصف بسترو استفاده میکنم 5 دقیقه میزارم بیرون بمونه بعد دو دقیقه با دور کند و 6 دقیقه با دور تند همزن میزنم تا فرم بگیره حین همزدن بهش دو قاشق هم پودر کاکاءو اضافه کردم
🔸کیکمو بعد از پخت 3 لایه میکنم بین لایه ها اول خامه زدم بعد حلقه های موز و توت فرنگی و گردو و نوتلا زدم بعد کیکمو با خامه کاور کردم و روشو شکوفه زدم توت فرنگی گذاشتم و روشو سس کارامل ریختم