🔸۱. كره نرم شده +شكر رو خوب هم ميزنيم تا با هم مخلوط و يكدست بشه.
🔸2. پودر هل+تخم مرغ+خامه رو اضافه و هم ميزنيم تا با هم مخلوط بشن.
🔸3. آرد+بكينگ پودر رو با هم مخلوط و به مواد كم كم اضافه ميكنيم تا به صورت خمير دربياد.
🔸4. با دست كمي خمير رو ورز ميديم بعد به مدت نيم ساعت به خمير استراحت ميديم.
🔸5. خمير رو در قالب مورد نظر به طور يكنواخت پهن و با چنگال سوراخ میکنیم حالا قالب رو در طبقه وسط فر قرار ميديم با دماي170درجه سانتي گراد به مدت 10دقيقه تا زمانيكه دور خمير طلايي بشه.
🔸6. براي رويه شيريني تموم مواد رو با هم مخلوط ميكنيم بعد ميذاريم روي حرارت به مدت 5تا۶دقيقه بجوشه.
🔸7. بعد مواد رو روي خمير ميريزيم و دوباره در فر قرار ميديم اينبار در طبقه بالاي فر يا دماي 150درجه سانتي گراد به مدت 20تا25دقيقه تا روي شيريني طلايي بشه.
🔸8. بعد از سرد شدن به شكل مربع برش ميزنيم.
نکته:
🛑۱. آرد رو الک کنید.
🛑۲. یکربع قبل فر رو روشن کنید.
🛑۳. اگه بعد از پخت روی شیرینی رو خواستین تیره تر بشه گریل رو روشن کنید.