🔸1. كره و شكر را آنقدر بهم بزنید که سفيد و سبك شود.
🔸2. وانيل، تخممرغ، آرد، پوست ليموي رنده شده و پودر بادام را به آن اضافه کنید تا مواد به شكل خمير درآيد.
🔸3. خمير را در كيسهاي نايلوني بگذارید، و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهید.
🔸4. خمير را به شكل بيضي در دست شكل داده و روي سيني فر چرب شده قرار دهيد و به مدت 15دقيقه با دماي 180 درجه سانتيگراد در فر بگذارید تا پخته شود.
🔸5. پس از سرد شدن از كرم وانيلي روي شيرينيها بماليد و با ميوههاي دلخواه آن را تزئين کنید و همراه با يك فنجان چاي داغ، يك عصرانه دلپذير را میل نمایید