شیرینی مخصوص عید نوروز
▫️200 گرم كره ▫️80 گرم پودر قند ▫️/1 قچ وانيل ▫️4 عدد زرده تخممرغ
250 گرم آرد ▫️50 گرم شكلات تختهاي ▫️50 گرم پودر نارگيل
🔸1. كره را با پودر قند در كاسهاي ريخته و با همزن برقي به مدت هفت دقيقه هم بزنيد.
🔸2. در كاسهاي ديگر زردههاي تخممرغ را با وانيل مخلوط كرده و با همزن خوب هم بزنيد تا كرمرنگ و يكدست بشود.آرد را الك كرده و كناري بگذاريد. تخممرغ زدهشده را به كره و پودر قند اضافه كنيد و آنها را با ليسك (قاشق مخصوص شيرينيپزي) خوب مخلوط كنيد.
🔸3. حالا آرد را كمكم به مواد اضافه و خوب با آنها مخلوط كنيد تا خمير يكدستي داشته باشيد. فر را با درجه حرارت 125 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. سيني فر را آماده كنيد و شيرينيها را در آن بچينيد.
🔸4. خمير آمادهشده را در قيف با ماسوره شكوفه ريخته و با فشار دست خمير را بيرون آوريد. اندازه هر شيريني به طول چهار سانتيمتر مناسب است. البته شكل و فرم شيريني به دلخواه شماست. در اينجا شيريني با همان فرم شكوفهاي به صورت مستطيل است. شيرينيهاي كوچك انگشتيشكل را روي سيني فر با فاصله بچينيد.
🔸5. وقتي تمام خمير را به شكل شيريني روي سيني گذاشتيد، سيني را در طبقه وسط فر قرار دهید و 20 دقيقه صبر كنيد تا شيرينيها بپزند. بعد از پخت سيني را از فر درآوريد و صبر كنيد تا شيرينيها خنك شوند. در اين فاصله شكلات تختهاي را خرد كرده و روي حرارت غيرمستقيم (مانند بخار كتري) آب كنيد. شيرينيهاي آماده و خنكشده را برداشته و يك طرف آنها را در شكلات فرو ببريد تا شكلاتي شوند، بعد روي آنها پودر نارگيل بپاشيد