شیرینی مخصوص عید نوروز
▫️50 گرم شکلات سفید ▫️100 گرم کنسرو شیرعسلی ▫️50 گرم پودر قند ▫️130 گرم پودر پسته ▫️1.4 ق چ پودر هل ▫️150 گرم شکلات تلخ
🔸1. شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیرعسلی روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید. پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
🔸2. خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود 20 دقیقه در فریزر یا 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. سپس قالب بزنید. شیرینیهای قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید