شیرینی مخصوص عید توروز
▪️کره 200 گرم ▪️شکر 1 لیوان ▪️تخم مرغ تخم مرغ 1 عدد ▪️پودر کاکائو 2قاشق ▪️پکینگ پودر نصف پاکت ▪️وانیل 1 پاکت ▪️آرد 5-3لیوان
▫️شکر ▫️شکلات ذوب شده
🔸1. در کاسه کره نرم شده رویش شکر ریخته و با دست هم میزنیم تا شکر در داخل کره حل شود سپس تخم مرغ را ریخته کاکائو و وانیل و بکینگ پودر را می ریزیم و ارد را هم اضافه کرده و هم مزنیم آنقدر هم میزنیم تاهمه مواد ترکیب و یکدست شود خمیر باید بدست نچسبد.
🔸2. از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته در دست گرد می کنیم و در پودر شکر غلطانذه و در سینی فر می چینیم و با انگشت اول وسط شیرینی ها فرو کرده تا گود شود در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم و 20 دقیقه می پزیم.
🔸3. وقتی شیرینی ها پخت از فر در آورده می گذاریم کمی سرد شود و شکلات ذوب شده ریخته رویش و قسمتهایی که خالی مانده با قاشق پر میکنیم