🔸1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر قند، نشاسته ذرت، آویشن و پوست لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری عسل به آنها بیفزایید اما هم نزنید. کره را اضافه کنید و سپس با همزن آنها را مخلوط کنید تا حالت چسبناک پیدا کنند. خمیر را تا زمانی ورز دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را به شکل توپ فرم دهید.
🔸2. خمیر را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنید. سپس با چاقوی ارهای تیز یا کاتر دالبری، آنها را به مربعهای کوچک برش دهید. اما توجه داشته باشید آنها را از هم جدا نکنید. روی آنها شکر دانهدرشت بپاشید.
🔸3. سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید وبیسکوئیتها را تا زمانی که کاملا برسته و طلایی شوند، بپزید.
🔸4. زمانی که بیسکوئیتها هنوز گرم هستند، مربعها را از هم جدا کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند. میتوانید روی آنها عسل بریزید و با برگهای تازه آویشن تزئین و سرو کنید
نکته: شما می توانید تعداد 36 عدد بیسکوییت با این مقدار مواد اولیه تهیه نمایید.
نوش جان