مخصوص طرفداران شکلات
• ¾ پیمانه مربای آلبالو • یک قاشق غذاخوری آب آلبالو • 10 عدد کوکی بزرگ شکلاتی • 450 گرم خامه شکلاتی • یک قاشق غذاخوری آب آلبالو • 10 عدد آلبالوی شیرین شده
🔸1. در یک کاسه کوچک، مربای آلبالو و آب آلبالو را با یکدیگر مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط را روی کوکی های شکلاتی قرار دهید.
🔸2. در یک کاسه متوسط، خامه شکلاتی را با یک قاشق غذاخوری آب آلبالو مخلوط کنید. شکلات را درون کیسه شیرینی پزی بریزید و سر آن قالب گرد بگذارید. آنها را روی کوکی ها بریزید و در آخر، یک عدد آلبالو روی هر کدام قرار دهید نکته: شما می توانید تعداد 12 عدد با این مقدار مواد اولیه تهیه نمایید.
نوش جان