خوشمزه و لذیذ
• 1.5 پیمانه بادام خرد شده • 1 1/4 پیمانه شکر • ¼ قاشق چایخوری نمک • 3 عدد سفیده تخممرغ درشت • ¼ پیمانه شکر • 4 قطره رنگ غذای قرمز • آیسینگ کره بادام زمینی و آلبالو*
🔸1. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید.
🔸2. در یک کاسه متوسط، بادام و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ دیگر، سفیده تخم مرغ، وانیل و نمک را با همزن برقی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس به تدریج شکر را اضافه کنید و با سرعت بالای همزن هم بزنید. در این مرحله باید رنگ غذا را اضافه کنید و در آخر نیز بادام ها را بریزید.
🔸3. مخلوط سفیده تخم مرغ را درون کیسه شیرینیپزی بریزید. آنها را به صورت دایره در سینی فر با فاصله از هم بریزید. پیش از پخت، 30 دقیقه آنها را کنار بگذارید تا کمی خودشان را بگیرند.
🔸4. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. آنها را 11 تا 12 دقیقه بپزید. کوکی ها را روd توری قرار دهید تا خنک شوند.
🔸5. سپس روی سطح صاف نیمی از آنها از آیسینگ بادام زمینی بریزید و روی آنها یک لایه دیگر کوکی بگذارید تا ماکارون ها درست شوند نکته: با این مقدار مواد اولیه می توانید تعداد 22 ماکارون تهیه نمایید.
نوش جان