شیرینی مخصوص عید نوروز
▪️آرد ۲۲۰ گرم ▪️کره ۸۰ گرم ▪️روغن محلی یا جامد ۶۰ گرم(یادرکل۱۴۰ گرم کره) ▪️پودرقند ۱۲۰ گرم ▪️تخم مرغ ۱عدد ▪️هل ۱ ق م ▪️وانیل نصف ق م ▪️اسانس هل ۵قطره ▪️پسته خورد شده ۱۲۰ گرم
🔸پودر قند الک شده را با کره(و روغن البته میتونین روغن رو حذف کنین و کلا کره بریزین. روغن هم بایدکاملا جامد باشه)با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. هل وانیل و عصاره هل رو بهمراه تخم مرغ اضافه کنید ودوباره با همزن بزنید. آرد الک شده را آرام آرام اضافه کنین(همه ی آرد رو یکدفعه اضافه نکنین،به اندازه ای اضافه کنین ک خمیرحاصله بدست نچسبه) نصف پسته رو اضافه کنین و مخلوط کنین.
🔸داخل سینی کاغذ روغنی بندازین از خمیر دایره هایی به اندازه دلخواه بردارین داخل پودرپسته بغلتونین و توسینی با فاصله بچینین و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه برای ۱۵ دقیقه قراربدین.