ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس کمی هل میریزیم و مجدد هم میزنیم.
در این مرحله روغن و شیر را ریخته و با قاشق یا لیسک مخلوط میکنیم و در نهایت آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به آن اضافه کرده و ارام هم میزنیم.
ته قالب ۲۵ در ۳۴ سانت را چرب کرده و ۳/۴ مواد را داخل آن میریزیم، داخل بقیه مواد کمی پودر نارگیل ریخته و کمی با قاشق یا لیسک هم میزنیم و به صورت دورانی روی مواد قبلی میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت قرار میدهیم.
بعد ازین که کیک اماده شد، شربت را اماده میکنیم. به این صورت که شکر و اب را داخل قابلمه ریخته وقتی جوش آمد گلاب و هل و زعفران را اضافه کرده و ده دقیقه اجازه می دهیم تا بجوشد.
کیک را به صورت لوزی برش زده و شربت را روی آن میریزیم و روی آن پودر نارگیل میپاشیم. حداقل ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا شربت به خورد کیک رود و طعم دلنشین تری بگیرد.
بعد از خنک شدن از یخچال در اورده و لوزی های خوشمزه را در ظرف مورد نظر چیده و سرو کنید.
نوش جان