تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۲/۳ لیوان فرانسوی
پوره کدو حلوایی ۱ لیوان
شیر ۱/۳ لیوان فرانسوی
آرد ۲ لیوان سر خالی
پودر نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
پودر نارگیل ۱ قاشق غذا خوری
رنگ خوراکی زرد یا نارنجی به دلخواه مقداری
پوره کدو حلوایی نصف لیوان
شیر یک لیوان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
وانیل مقداری
رنگ خوراکی زرد یا نارنجی به دلخواه
ابتدا مقداری کدو حلوایی را آب پخته و می گذاریم خنک شود. گوشت داخل ان را جدا و له میکنیم و به اندازه یک لیوان سر خالی کنار میگذاریم.
تخم مرغ ها و شکر را با همزن به خوبی میزنیم تا کرم رنگ و کش دار شود، سپس روغن و پوره کدو حلوایی را اضافه میکنیم و پس از کمی مخلوط کردن با قاشق یا لیسک، شیر و آرد الک شده و بکینگ پودر و وانیل را آرام اضافه کرده و هم میزنیم.
در صورتی که مواد کیک شما رنگ نارنجی لازم را نداشت می توانید از رنگ خوراکی زرد یا نارنجی استفاده کنید.
ته قالب مورد نظر را چرب کرده یا کاغذ روغنی میگذاریم و ۳/۴ مواد را داخل آن میریزیم. به باقیمانده مواد در ظرف، یک قاشق پودر نارگیل ریخته و مخلوط کرده و روی مواد قبلی داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت قرار میدهیم.
برای سس روی کیک همه مواد سس را در قابلمه ای کوچک ریخته و برای اطمینان از حل شدن نشاسته در شیر و جلوگیری از گلوله شدن آن با گوشتکوب برقی حل کرده و روی شعله ملایم گاز گذاشته تا کمی قوام بیاید.
سس ما آماده است، بعد از سرد شدن کیک روی آن میریزیم و بعد از کمی خنک شدن سس کیک با ترافل یا اسمارتیز و ... تزیین کنید.
نوش جان
عالی بود من امتحانش کردم حرف نداشت. ممنون از آموزش های خوبتون.