برای تهیه پاستیل خانگی ابتدا پودر ژله را به همراه پودر ژلاتین درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس آب سرد را به کاسه اضافه کرده و مواد را به آرامی با قاشق ترکیب می کنیم تا به خوبی با هم یکدست شوند.
در صورتی که تمایل دارید در نهایت پاستیل شیرین تری داشته باشید، می توانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر نیز به کاسه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب کنیم. در ادامه کاسه حاوی مواد را روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم.
حالا به آرامی مواد را هم می زنیم تا پودر ژله و پودر ژلاتین به طور کامل درون آب حل شوند. در صورتی که روی آب، کف جمع شد، حتما آنرا با قاشق می گیریم و دور می ریزیم تا در پایان پاستیل شفاف تری داشته باشیم.
پس از اینکه مایه حاوی ژله و ژلاتین به طور کامل شفاف و یکدست شد، مواد را حتما حتما از صافی رد می کنیم. در ادامه یک قالب سیلیکونی مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس مایه پاستیل را درون قالب می ریزیم.
حالا قالب را به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر یا اینکه به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا پاستیل ها منسجم شوند. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال یا فریزر خارج کرده و پاستیل ها را از قالب بیرون می آوریم.
در صورتی که پس از اینکه قالب را از یخچال یا فریزر خارج کردیم و پاستیل ها بیش از حد چسبنده بودند و از قالب جدا نمی شدند، مجددا قالب را چند ساعت درون یخچال یا فریزر قرار می دهیم تا به خوبی منسجم شوند و اصطلاحا خودش را بگیرد.
برای مات شدن پاستیل میتوان یکی دو قاشق از مقدار آب کاسته و به جای آن از شیر استفاده کنید.
نوش جان