شیرینی میکادو



صندلی خودرو

مواد لازم:

آرد نخودچی ۱ لیوان
آرد سفید ۲ لیوان
پودر قند ¾ لیوان
کره ۱۵۰ گرم
روغن مایع ¾ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری

نان میکادو

به تعداد کافی

شکلات تخته ای به مقدار لازم

هل در صورت دلخواه



طرز تهیه:

برای تهیه شیرینی میکادو بازاری ابتدا آرد را الک می کنیم، سپس به همراه آرد نخودچی داخل یک تابه مناسب با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه تابه را روی حرارت قرار داده و به مدت چند دقیقه آردها را تفت می دهیم. 

پس از اینکه بوی خامی ها آردها گرفته شد و کمی تغییر رنگ داد، کره و روغن مایع را به تابه اضافه می کنیم و حرارت را کمتر می کنیم، سپس مواد را به خوبی هم می زنیم تا یکدست شوند. در ادامه پودر کاکائو و دارچین را به مواد اضافه می کنیم.

در این مرحله مجددا مواد را ترکیب می کنیم تا دارچین و پودر کاکائو به خورد مواد بروند. در ادامه پودر قند را الک کرده، سپس به تابه اضافه می کنیم و هم زدن مواد را تا زمانی که پودر قند با دیگر مواد یکدست شود ادامه می دهیم.

توجه داشته باشید که مایه میانی شیرینی نه باید خیلی سفت باشد، نه خیلی شل که از بین نان ها بریزد. در ادامه نان های میکادو را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس مواد را با قاشق به صورت یکدست روی نان می مالیم.

توجه داشته باشید که مایه میانی شیرینی باید گرم باشد و خیلی داغ نباشد که نان را خراب کند. ضمن اینکه اگر مایه میانی شیرینی بیش از حد سرد شود، دیگر نمی توانیم آنرا روی سطح نان پخش کنیم و نان ها هم به آن نمی چسبند. پس دمای موا میانی نکته اصلی این شیرینی می باشد.

پس از اینکه مایه میانی شیرینی را روی نان میکادو پخش کردیم، سریعا یک لایه دیگر نان روی آن قرار می دهیم، سپس با دست به خوبی فشار می دهیم تا نان ها به مایه میانی شیرینی بچسبند. در ادامه مراحل را به همین شکل ادامه می دهیم.

تعداد لایه های شیرینی میکادو سلیقه ای است، ولی بهتر است کمتر از ۵ لایه نباشد. پس از اینکه تمام لایه های شیرینی را روی هم گذاشتیم، یک جسم سنگین روی آنها قرار می دهیم تا به خوبی به هم بچسبند. می توانید برای روی آن شکلات تخته ای قهوه ای اب کرده و لایه اخر را پوشش دهید و با شکلات تخته ای سفید خطوطی ایجاد کرد.

حالا شیرینی های آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرند و از هم جدا نشوند. پس از گذشت این زمان شیرینی ها را یخچال خارج کرده و به شکل دلخواه برش می زنیم و در ظرف می چینیم.

نکته: می توانید به جای کره و حتی روغن مایع از روغن جامد استفاده کنید.

نکته: میتوانید در صورت دلخواه پودر دارچین را از مواد مواد میانی حذف کنید.

نکته: می توانید نیمی از مواد را پودر کاکایو بریزید و نیمی را ساده بگذاریم و به صورت لایه لایه سفید و کاکایویی لای نان های میکادو قرار دهیم.

نکته: در صورت دلخواه میتواتید از پودر هل در مواد میانی استفاده کتید.

نوش جان




مطلب قبلیجار کیک ردولوت سورپرایزی شیک برای ولنتاین
مطلب بعدیپاستیل خانگی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه