نان کدو حلوایی



صندلی خودرو

مواد لازم:

آرد ۳ صفر ۲۵۰ گرم
شیر ۷۵ گرم
دارچین ½ قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی پخته ۷۵ گرم
شکر ۱۲ گرم
نمک ۲ گرم
کره ۱۸ گرم
مایه خمیر فوری ۳ گرم


طرز تهیه:

برای تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه ابتدا آرد را به همراه دارچین، شکر، نمک و پودر خمیر مایه فوری داخل یک کاسه بزرگ با هم ترکیب می کنیم، سپس شیر را به کاسه اضافه می کنیم و با همزن مخلوط می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند.

پس از اینکه شیر با مواد خشک یکدست شد، پوره کدو حلوایی را به همراه کره هم دمای محیط به کاسه اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا خمیری لطیف و نرم به دست بیاید که به دست نچسبد.

در صورتی که خمیر به دست می چسبید، کمی آرد اضافه می کنیم و با خمیر مخلوط می کنیم. پس از اینکه خمیر آماده شد، یک کاسه مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس خمیر را درون کاسه قرار می دهیم.

حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس آنرا به مدت یک تا دو ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا حجم خمیر تقریبا دو برابر شود. زمستان کنار رادیات و لای پتو گزینه مناسبی می باشد. پس از اینکه خمیر به خوبی ور آمد، آنرا به سطح کار منتقل می کنیم و هوای اضافی آنرا می گیریم.

در این مرحله یک قالب مناسب را روغن جدا کننده زده یا کاغذ روغنی می اندازیم، سپس خمیر را درون قالب قرار می دهیم و به سلیقه خود روی آن نقش ایجاد می کنیم. برای نقش انداختن روی نان می توانیم از چاقو استفاده کنیم.

حالا مقداری آرد روی خمیر می پاشیم و روی آن یک پارچه تمیز می اندازیم. این بار به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت برای بار دوم به خمیر استراحت می دهیم. حالا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

در این مرحله قالب را داخل طبقه وسط فر قرار می دهیم. برای پخت نان حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز داریم. پس از اینکه نان به طور کامل پخت، آنرا از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود، سپس به صورت دلخواه برش می زنیم.

نکته: حتما حتما دقت کنید خمیر مایه شما تازه باشد، چون تاثیر زیادی در کیفیت بافت نان دارد.

نکته: در صورت دلخواه می توانید پودر دارچین دا حذف کرده و یا مقداری پودر گردو به خمیر افزود.

نکته: بنا به ذایقه خودتون می توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.

نوش جان




مطلب قبلیکیک نارگیلی
مطلب بعدیروغن جداکننده کیک خانگی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه