روغن جداکننده کیک یکی از روغن های مهم خانمهای خانه دار برای پخت انواع کیک و نان و شیرینی است. با این روغن مخصوص دیگر کیکهاتون به قالب نچسبیده و راحت و شکیل از قالب جدا میشود.
ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم تا هم دمای محیط شود، سپس داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و چند دقیقه با دور متوسط همزن می زنیم. پس از اینکه رنگ کره کمی روشن شد آرد را به همراه روغن مایه به ظرف اضافه می کنیم.
حالا با دور تند همزن مواد را چند دقیقه مخلوط می کنیم تا حالتی شبیه به خامه پیدا کند. پس از اینکه مواد حالت خامه ای پیدا کردند روغن جداکننده ما آماده است. حالا با قلمو داخل قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده پوشش می دهیم.
سپس مایه کیک، نان یا شیرینی را داخل قالب می ریزیم. با استفاده از این روغن دیگر کیک های شما به هیچ وجه به قالب نمی چسبند و به راحتی از قالب جدا می شوند، با استفاده از این روغن مخصوص جداکننده می توانید آن را جایگزین کاغذ روغنی کنید.
نکته: اگر از روغن جامد استفاده کردید داخل کابینت نیز می توانید قرار دهید.
نکته: اگر از کره استفاده می کنید باید روغن جدا کننده را در یخچال قرار دهید.
نکته: این روغن جدا کننده ماندگاری بالایی دارد.
نکته: این روغن جداکننده برای جدا کردن دسر از قالب هم کاربرد دارد.
نوش جان