کاچی خوشمزه و مجلسی



صندلی خودرو

مواد لازم:

آرد گندم یک پیمانه

شکر دو پیمانه

آب سه پیمانه

کره یا روغن مایع یا روغن محلی ۲۰۰ گرم

گلاب نصف پیمانه

هل یک قاشق مربا خوری

زعفران یک قاشق مرباخوری

کنجد و پودر پسته و بادام در صورت دلخواه مقداری برای تزیین



طرز تهیه:

کاچی نوعی دسر یا مکمل غذایی بسیار پر انرژیست که با آرد، کره‌ی فراوان و شربت غلیظ شده تهیه میشود. کاچی برای افرادی که ضعف جسمانی دارند، برای زن زائو و یا در مواقع قاعدگی خانمها بسیار مناسب است. این میان وعده شیرین و خوشمزه، پر قوت و دوست داشتنی است.

ابتدا شکر را همراه با آب بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر آب شده و مواد کمی غلیظ شوند. در آخر هل و گلاب و زعفران را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم تا عطر آنها از بین نرود. غلظت این ماده باید مانند شهد مربا باشد.

در ظرفی دیگر آرد را در کره یا روغن کمی تفت میدهیم تا خامی آرد از بین رفته و آرد کمی قهوه ای شود. سعی کنید زیاد سرخ نشود، رنگ کاچی از زعفران تامین می شود پس سعی کنید ترکیب آرد و کره یا روغن زیاد قهوه ای نشود.

شربت بدست آمده در مرحله اول را به آرد و روغن سرخ شده اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه کامل و سریع هم میزنید تا آرد گوله شده در آن باقی نماند، اگر احیانا آرد گلوله شد، خیلی مهم نیست، با اضافه کردن آب جوشیده و هم زدن اجازه دهید تا مواد کامل با هم ترکیب و یک دست شود و کمی قوام آید.

پس از آماده شدن در ظرف مناسب کشیده و با کمی پودر پسته و یا بادام و یا کنجد آن را تزیین نمایید.

نکته: این کاچی را بنا به سلیقه و ذایقه خود می توانید با کره پاستوریزه، کره محلی، روغن سرخ کردنی و یا روغن محلی درست کنید. که قاعدتا با کره محلی و یا روغن محلی پر قوه تر می شود و انرژی بیشتری به شما خواهد داد.

نوش جان




مطلب قبلیمربا هویج مخصوص
مطلب بعدیحلوای رژیمی با شیره خرما
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه