رولت تیرامیسو



صندلی خودرو

مواد لازم:

آرد ۶۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
آب جوش ۲ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه ۱۵ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
خامه قنادی ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم


طرز تهیه:

ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم و درون دو کاسه جداگانه می ریزیم. در این مرحله نصف پودر قند را درون الک می ریزیم و روی سفیده تخم مرغ الک می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ کاملا حجیم و ابری شود. در ادامه بقیه پودر قند را در الک می ریزیم. در این مرحله پودر قند را روی زرده تخم مرغ الک می کنیم، سپس وانیل را به آن اضافه می کنیم و پس از آن زرده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط زرده تخم مرغ حجیم و کش دار شود. حالا نسکافه را به همراه پودر کاکائو با آب جوش مخلوط می کنیم، سپس به آرامی به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه سفیده تخم مرغ را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم.

در این مرحله مخلوط تخم مرغ را با لیسک به یک سمت به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شده و پف سفیده تخم مرغ نخوابد. در ادامه آرد را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر درون الک می ریزیم. حالا مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم و به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مایه رولت یکدست شوند. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم. در این مرحله مایه رولت را به صورت پخش درون سینی فر می ریزیم، سپس سینی را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی و حباب های بین مایه رولت از بین برود. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم. در این مرحله اجازه می دهیم رولت به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان اجازه می دهیم رولت به مدت ۵ دقیقه درون فر خاموش بماند تا کمی از دمای آن کاسته شود.

حالا پس از گذشت ۵ دقیقه سینی را از فر خارج می کنیم، سپس روی آن را با پارچه نم دار نخی می پوشانیم و اجازه می دهیم رولت به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا کاملا خنک شود. در ادامه روی سطح کار را با کاغذ روغنی می پوشانیم. در این مرحله مقداری پودر قند درون الک می ریزیم، سپس روی کاغذ روغنی الک می کنیم. در ادامه رولت را از قالب خارج می کنیم، سپس کاغذ روغنی را از پشت رولت جدا می کنیم و روی کاغذ روغنی حاوی پودر قند قرار می دهیم.

حالا رولت را به کمک کاغذ روغنی رول می کنیم، سپس رولت را با یک پارچه تمیز نخی می پوشانیم و اجازه می دهیم رولت به مدت ۱۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند. در همین حین مواد خامه کشی را آماده می کنیم. در این مرحله خامه صبحانه را به همراه پنیر ماسکارپونه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط خامه کاملا فرم بگیرد. در ادامه رولت را از یخچال خارج می کنیم. حالا اجازه می دهیم رولت به مدت ۲۰ دقیقه در دمای محیط بماند، سپس رولت را باز می کنیم و مخلوط خامه را روی رولت می ریزیم و پس از آن خامه را با پالت روی رولت پخش می کنیم و مجددا رولت را رول می کنیم. در نهایت اجازه می دهیم رولت به مدت ۱ ساعت درون یخچال بماند و استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان رولت را از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه دلخواه برش می زنیم و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم.

نوش جان




مطلب قبلیشیرینی کشمشی
مطلب بعدیشیرینی رافائلو (تافی نارگیلی بادامی)
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه