ابتدا کره را به همراه پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا رنگ مواد کرمی شود، سپس یکی از تخم مرغ ها را اضافه می کنیم. حالا مواد را به مدت یک دقیقه دیگر ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس تخم مرغ باقیمانده را به همراه وانیل به کاسه می افزاییم و مجددا یک دقیقه دیگر مواد را با همزن مخلوط می کنیم تا کاملا ترکیب شوند. در این مرحله یک قاشق غذاخوری از آرد را کنار می گذاریم، سپس باقیمانده آرد را روی مواد داخل کاسه الک می کنیم و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس با دور کند همزن کمی مخلوط می کنیم تا به خوبی مخلوط شوند. حالا فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. سپس درون سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم. اگر کاغذ روغنی نداشتیم، با روغن سینی را چرب می کنیم، سپس آرد پاشی می کنیم.
حالا سینی فر را بر می گردانیم تا آرد اضافی داخل آن بریزد. در ادامه کشمش ها را با ۱ قاشق غذاخوری آرد ترکیب می کنیم، سپس به مایه شیرینی اضافه می کنیم. حالا به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم تا کشمش در تمام مایه شیرینی پخش شود. در این مرحله مایه شیرینی را درون قیف با ماسوله ساده می ریزیم و روی سینی فر پایپ می زنیم. در ادامه پس از اینکه تمام مایه شیرینی را آماده کردیم، سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند. حدود پانزده تا بیست دقیقه برای پخت شیرینی ها زمان نیاز است.
در صورتی که فر نداشته باشیم می توانیم این شیرینی را در ماهیتابه نیر درست کنیم. برای این منظور در آن دو طرف دو لایه کاغذ روغنی قرار می دهیم. حالا مایه شیرینی را با قیف روی کاغذ روغنی پایپ می کنیم، سپس واشر پلاستیکی تابه را خارج می کنیم و درب آنرا می بندیم. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار داده، سپس تابه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می دهیم تا شیرینی ها به طور کامل بپزند. در پایان سینی فر را از داخل فر خارج کرده یا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا شیرینی ها خنک شوند، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.
نوش جان