ابتدا تخم مرغها را در یک ظرف، با همزن خوب بزنید تا حجم آنها زیادتر شود و پف کند، بعد شکر را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا مخلوط کشدار و سفید رنگ شود. سپس روغن مایع را روی ترکیب مواد بریزید و هم بزنید تا بافت مخلوط یکدست شود، بعد پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر هل در همه مواد پخش شود. حالا در حالی که همزن برقی روشن است شیر را که کمی گرم کرده اید به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود و بافت مخلوط صاف و یکدست شود. در ظرف دیگری آرد را الک کنید تا سبک شود و بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و دو بار دیگر الک کنید تا بافت آرد یکدست و صاف شود.
بعد آرد را کمکم و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به شکل دورانی و در یک جهت هم بزنید تا آرد گلوله نشود و کاملا با هم ترکیب شوند و خمیر تشکیل شده صاف و یکدست شود. حالا کف قالب یا سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با کمی روغن مایع یا کره چرب کنید و مخلوط مواد را روی آن بریزد و قالب را ۳ بار آرام به سطح بکوبید تا هوای داخل خمیر خارج شود. بعد قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم کردهاید، قرار دهید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت اجازه دهید تا کیک بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود.
نکته: ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود.
برای تست یک سیخ چوبی را در کیک فرو کنید و دربیاورید، اگر از مواد چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک پخته و آماده است، پس از فر دربیاورید و ۵ دقیقه در دمای محیط قرار دهید. سپس در یک تابه پودر نارگیل را بریزید و روی حرارت ملایم مدام و سریع هم بزنید تا طلایی رنگ شوند، اگر لحظهای غافل شوید و هم نزنید پودر نارگیل میسوزد. بعد دور کیک را با چاقو از قالب جدا کنید و به آرامی در بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس تا هنوز کیک گرم است شیر عسلی را روی سطح کیک بریزید تا به خورد آن رود. بعد از آن پودر نارگیل را روی کیک بریزید و پخش کنید تا کاملا سطح کیک را بپوشاند و سپس بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد آن را با چاقوی تیز برش بزنید که کیک پودر نشود. حالا برشهای کیک شنی را در ظرف مناسب بچینید و با پودر پسته و چند برگ گل محمدی یا برشهای توت فرنگی و موز تزئین و همراه چای سرو کنید.
نوش جان