به جای کره صبحانه میتونید از کره گیاهی استفاده کنید. به هیچ عنوان در این شیرینی از روغن جامد یا روغن ۵۰ نمیشه استفاده کرد.
ابتدا کره نرم به دمای محیط رسیده و پودر قند را ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک، حجیم و روشن شود. حتما بین کار یکی دو بار کاسه را دورگیری کنید تا همه قسمتهای کره به خوبی همزده شود و شیرینی بوی کره نگیرد. کلیه مواد را دورگیری کنید و سفیده را به همراه وانیل اضافه و با دور تند هم بزنید. در ابتدا مواد حالت بریده به خود میگیرد، به همزدن با دور تند ادامه دهید تا مواد دوباره لطیف و یکدست شود.
سپس آرد را اضافه و مجددا با همزن مواد را بزنید تا به صورت خمیری لطیف و یکدست درآید. مواد را در قیف با سرماسوره ستاره یا گل رز بریزید و با فاصله در سینی پایپ کنید. سینی نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی ندارد. سپس سینی را ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید و بعد از یخچال خارج کنید و بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی شود بپزید.
شیرینی وقتی آماده ست که بتوانید با لبه کارد آنرا به آرامی در سینی جابجا کنید. برای فر برقی یا توستر دما ۲۰ درجه کمتر از دستور. بعد از پخت از سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید شیرینی داخل سینی خنک شود و بعد به آرامی از سینی جدا کنید. بافت شیرینی سبک و ترد است و در دهان آب میشود. این شیرینی در ظرف دربسته داخل یخچال ۲ تا ۳ هفته ماندگاری دارد.
با این دستور حدود ۶۰ عدد ( ۷۰۰ گرم) شیرینی خواهید داشت.
نوش جان