شیر ۵۰۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر خشک قنادی ۱ قاشق غذا خوری
شکلات سفید یا تیره ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
شیر وشیر خشک قنادی و شکر و تخم مرغ و نشاسته ذرت را در قابلمه ای ریخته، روی شعله ملایم گذاشته مدام هم بزنید تا غلیظ شود وبعد از حرارت بردارید و وانیل و شکلات سفید و یا تیره را اضافه کنید و هم بزنید وبعد در کاسه ای شیشهای ریخته و کیسه فریزر را روی خامه کرم کشیده و به مدت پنج ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس پنیر خامه ای را به خامه کرم اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد.
نکته: مدت استراحت خامه کرم پنج ساعت در یخچال می باشد.
نوش جان