ابتدا کره و پودر قند الک شده را با همزن می زنیم تا رنگش روشن و پف دار شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مقداری با همزن هم می زنیم. در ادامه پودر کاکائو را هم اضافه کرده و بعد همزن را کنار می گذاریم. حالا آرد را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک مواد را مخلوط می کنیم. توجه کنید به هیچ وجه نباید با دست هم بزنید چون در این صورت به روغن می افتد و بعد شیرینی ها خشک می شود. در مقدار اضافه کردن آرد احتیاط کنید چون ممکن است اضافی بیاد. اگر زیاد آرد بریزید شیرینی خیلی خشک می شود. وقتی که خمیر شیرینی منسجم و نرم شد دیگه آرد نمی ریزیم و خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر قرار می دهیم و به مدت نیم ساعت یا یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
بعد از استراحت خمیر آن را از یخچال بیرون می آوریم و از خمیر گلوله های کوچک درست می کنیم و وسط آن ها را با هر وسیله ای که داشتین سوراخ می کنیم و بعد آن ها را در سینی فر با فاصله کنار هم می چینیم. حالا فر را روشن می کنیم تا گرم شود و در این مدت زمان دوباره سینی حاوی شیرینی ها را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا دوباره سرد شوند. پس از گرم شده فر ، شیرینی ها را از یخچال خارج می کنیم و برای پخت داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 12 دقیقه می گذاریم تا بپزند. برای اطمینان از پخت با نوک چاقو زیر یکی از شیرینی ها را می زنیم اگر جا به جا شد پخته شده اند. بعد شیرینی ها پخته شده را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا خنک شوند.
در این فاصله که شیرینی ها خنک می شوند شکلات تخته ای را با دست خرد می کنیم و در یک ظرف روی بخار کتری آب قرار می دهیم تا ذوب شوند. برای اینکه شکلات ذوب شده روان شد یک تا دو قاشق غذاخوری روغن مایع بهش اضافه می کنیم. سپس شکلات ذوب شده را درون قیف می ریزیم و وسط شیرینی ها را باهاش پر می کنیم. بعد شیرینی ها را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می کنیم و یکی دو ساعت قبل از سرو از یخچال خارج می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی های خوشمزه الماسی لذت ببرید.
نوش جان