سوپ تورتلینی خامه ای (Creamy Tortellini Soup )

تورتلینی‌های پر شده با پنیر که از فروشگاه تهیه شده‌اند، در یک آبگوشت خامه‌ای و غلیظ گوجه‌فرنگی همراه با سوسیس ایتالیایی و کلم توسان (لاکیناتو) غوطه‌ور می‌شوند و یک سوپ دلپذیر و راحت را به وجود می‌آورند که در عرض ۳۰ دقیقه آماده می‌شود. پاپریکا و دانه‌های رازیانه خشک، طعم غیرمنتظره‌ای به سوپ می‌دهند که طعم شیرین و خامه‌ای گوجه‌فرنگی را تقویت می‌کند. کلم در دقایق آخر پخت اضافه می‌شود تا اطمینان حاصل شود که تردی خود را حفظ کند. آب لیمو در پایان سوپ اضافه می‌شود تا درخشش ملایمی به آن ببخشد. برای این دستور غذا، افزودنی‌ها و جایگزینی‌های بی‌پایانی وجود دارد؛ به راحتی می‌توان کلم را با اسفناج، چارد سوئیسی یا کلم جایگزین کرد. سوسیس نیز می‌تواند برای گزینه‌ی گیاهی حذف شود و خامه سنگین را می‌توان با شیر کامل یا خامه غیر لبنی برای تهیه یک آبگوشت سبک‌تر جایگزین کرد. و البته، تورتلینی را می‌توان با راویولی که اساساً همانند هم هستند، اما به شکل متفاوتی تهیه می‌شوند، جایگزین کرد.


بازسازی ظروف تفلون

مواد لازم و دستور تهیه سوپ تورتلینی خامه ای

در اینجا یک دستور ساده برای تهیه سوپ تورتلینی خامه‌ای (Creamy Tortellini Soup) به همراه مواد لازم آورده شده است:

مواد لازم:

• تورتلینی: ۲۵۰ گرم (پر شده با پنیر یا گوشت، بسته به سلیقه)

• سوسیس ایتالیایی: ۲۵۰ گرم (می‌توانید از سوسیس شیرین یا تند استفاده کنید)

• پیاز: ۱ عدد بزرگ (خرد شده)

• هویج: ۱ عدد بزرگ (خرد شده)

• کرفس: ۱ ساقه (خرد شده)

• سیر: ۲ حبه (خرد شده)

• گوجه‌فرنگی خرد شده: ۴۰۰ گرم (یک قوطی)

• آب یا عصاره مرغ: ۴ فنجان

• خامه سنگین: ۱ فنجان

• کلم توسان (لاکیناتو): ۲ فنجان (خرد شده)

• پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری

• دانه‌های رازیانه خشک: ۱ قاشق چای‌خوری

• نمک و فلفل: به مقدار لازم

• آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری (برای طعم‌دهی)

دستور تهیه:

1. سرخ کردن سوسیس: در یک قابلمه بزرگ، سوسیس را روی حرارت متوسط سرخ کنید تا قهوه‌ای و کاملاً پخته شود. سپس آن را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

2. اضافه کردن سبزیجات: در همان قابلمه، پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و به مدت ۵-۷ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیر را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر تفت دهید.

3. اضافه کردن گوجه‌فرنگی و آب: گوجه‌فرنگی خرد شده، آب یا عصاره مرغ، پاپریکا و دانه‌های رازیانه را اضافه کنید. مخلوط را به جوش بیاورید.

4. اضافه کردن تورتلینی: تورتلینی را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۳-۵ دقیقه بپزید تا تورتلینی‌ها نرم شوند.

5. اضافه کردن خامه و کلم: خامه سنگین و کلم توسان را اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز خوب ترکیب شود. اجازه دهید سوپ برای چند دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند.

6. طعم‌دهی نهایی: در پایان، نمک، فلفل و آب لیمو را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

7. سرو کردن: سوپ را در کاسه‌ها سرو کنید و می‌توانید با کمی پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید.

نوش جان!



صندلی خودرو
مطلب قبلیاوتمیل (بلغور جو دوسر) پخته شده (Baked Oatmeal)
مطلب بعدی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه