یک قالب کیک مربعی ۲۰ سانتیمتری را با روغن زیتون چرب کنید؛ سطح و لبههای قالب را با کاغذ نچسب بپوشانید؛ ۲ پیمانه آب و شکر را در قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود؛ حرارت را بیشتر کنید و بدون همزدن، اجازه بدهید که محتویات قابلمه بهمدت ۲۵ دقیقه در آن غلیظ شوند؛ آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید؛ در ظرفی دیگر، ژلاتین، آرد ذرت و کرم تارتار را بریزید و با اضافهکردن کمی آب، آنها را بهحالت خمیر درآورید؛ کمکم به خمیر آب اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار بدهید و ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود و بجوشد؛ بهتدریج و آهسته، آب و شکر مرحله نخست را به ترکیب آرد نشاسته و… اضافه کنید و هم بزنید؛ درجه حرارت را کم کنید و مواد را بهمدت ۱ ساعت هم بزنید تا ترکیب بهرنگ طلایی روشن دربیاید؛ گلاب و رنگ خوراکی را هم اضافه کنید و بعد مواد را در قالب موردنظرتان بریزید؛ اجازه بدهید که مواد به دمای محیط برسند و بعد آنها را بهمدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید؛ بعد از خروج لوکوم از یخچال، آن را آغشته به پودر شکر کنید و برش بدهید.
نوش جان.