ابتدا تخم مرغ ها را با همزن میزنیم، اگر تخم مرغ ریز بود ۵ تا استفاده میکنیم، سپس شکر را به ان اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا کرم رنگ شود.
برگهای اسفناج را کامل از ساقه ها جدا کرده و خوب میشوریم، سپس درون ظرف مناسب ریخته و روغن را به ان اضافه میکنید و با گوشتکوب برقی کاملا با هم ترکیب میکنید تا مایع یکدستی بدست اید. بعد به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه کرده و مجددا با همزن هم میزنیم.
در مرحله بعد شیر و ارد و بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید، در انتها پوست یک پرتقال را با رنده درشت درون مایه کیک رنده کنید. و در قالبی که چرب کرده اید و در فر از قبل گرم شده میگذارید.
بعد از حدود ۴۵ دقیقه چک کنید که کیک پخته یا نه.
برای تهیه فیلینگ همه مواد را بصورت بن ماری ترکیب کرده و پس از کمی خنک شدن کیک و برش ان نصف ان را لای کیک ریخته و مابقی را برای تزینن روی کیک میریزید و در یخچال میگذارید تا به خورد کیک برود.
نکته: بهتر است کیک را در قالبهای کمربندی پخت کنید که موقع زدن فیلینگ راحت باشید.
نوش جان