5 عدد کیوی
1/4 پیمانه آب
1 پیمانه شکر
رنگ سبز خوراکی به دلخواه
کیوی ها را پوست گرفته و به ضخامت حدود ۱ سانت برش بزنید شکر و آب و رنگرا مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید بعد کیوی ها را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایمرو به بالا بپزد و شهد آن غلیظ شود به گونه ای که بین دو انگشت حالت کشدار شود. بعد شعله را خاموش کنید و بگذارید کیوی ها داخل شهد سرد شوند.
بعد کیوی ها را از داخل شهد جدا کرده و شهد اضافی آن را بگیرید.داخل سینی بچینید و بگذارید خشک شود. من روی شوفاژ خشک کردم. حالت پاستیلی دارد. یکی دو روزی طول میکشه تا خشک بشه.
نوش جان.