ابتدا کره هم دمای محیط را به همراه شکر قهوه ای و شکر معمولی داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با همزن به خوبی هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس تخم مرغ ها را اضافه می کنیم.
حالا مجددا مواد را با همزن مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس وانیل را به همراه دارچین اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. در ادامه آرد را با جوش شیرین و نمک مخلوط می کنیم.
سپس کم کم به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و با همزن مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس هویج رنده شده را به همراه کشمش اضافه می کنیم و در حدی که مواد با هم یکدست شوند مخلوط می کنیم.
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم. در ادامه با قاشق به اندازه یک گردو از مایه کوکی بر می داریم و روی کاغذ روغنی می ریزیم.
به همین ترتیب تمام مایه کوکی را داخل سینی فر می ریزیم و پس از اینکه فر به طور کامل گرم شدف به مدت ۱۵ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کوکی ها بپزند. در پایان پس از اینکه کوکی ها پختند انها را فر خارج می کنیم.
نوش جان.