خاگینه هویج



صندلی خودرو

مواد لازم:

آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
هویج ۴ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
مغز گردو ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
پودر هل

¼ قاشق چایخوری

مواد لازم شربت خاگینه

شکر ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

ابتدا آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب ترکیب می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و صبر می کنیم تا شکر به طور کامل حل شود. در ادامه زعفران دم کرده را اضافه می کنیم.

در صورت تمایل می توانیم چند دانه هل هم به شربت بار اضافه کنیم، در ادامه اجازه می دهیم شربت بار ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا به قوام برسد، سپس آنرا کنار می گذاریم تا با دمای محیط هماهنگ شود.

در این مرحله هویج را پس از شستشو، پوست می گیریم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم. در ادامه تخم مرغ ها داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم و به خوبی با همزن می زنیم.

پس از اینکه تخم مرغ ها حجم شان زیاد شد، هویج رنده شده را به کاسه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا هویج زنده شده و تخم مرع ها یکدست شوند. در ادامه آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم.

در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را به کاسه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. برای اینکه خاصیت بکینگ پودر از بین نرود فقط باید مواد را در حدی ترکیب کنیم که یکدست شوند و نیاز به همزن زدن بیهوده نیست.

در ادامه پودر هل و دارچین را به کاسه اضافه می کنیم و کمی هم زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه قالب دلخواه را با روغن جداکننده کیک چرب می کنیم، سپس نیمی از حجم قالب ها را با مایه خاگینه پر می کنیم.

حالا مقداری مغز گردوی خرد شده داخل قالب ها می ریزیم و باقیمانده حجم قالب را با میاه خاگینه پر می کنیم. فر را از ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روش می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس قالب ها را داخل فر قرار می دهیم.

پس از گذشت ۲۰ دقیقه خاگینه هویج را از فر خارج می کنیم، سپس شربت بار را روی خاگینه ها می ریزیم. توجه داشته باشید که شربت باید کاملا خنک باشد، زیرا اگر شربت داغ باشد باعث خمیر شدن خاگینه ها می شود.

نکته: در صورتی که می خواهید خاگینه ها به راحتی و بدون دردسر از قالب جدا شوند توصیه می کنیم از روغن جدا کننده استفاده کنید.

نوش جان. 




مطلب قبلیکوکی هویج
مطلب بعدیروغن جدا کننده
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه