🔸1- کره، عسل (یا شیره خرما)، پودر دارچین، پودر هل و وانیل را در ظرفی ریخته و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا یکدست شود. زرده تخم مرغ را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید. گردو را نیز اضافه کرده و هم بزنید. در این مرحله روغن مایع را افزوده و با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن بزنید.
🔸2- آرد را به مخلوط مواد افزوده، سپس دست را به نشاسته ذرت آغشته کرده و مواد را مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. بعد خمیر را درون نایلونی گذاشته و حدود 20دقیقه در یخچال استراحت دهید.
🔸3- با استفاده از وردنه ای خمیر آماده شده را روی سطح صاف و آردپاشی شده، به ضخامت 0.5 سانتی متر باز کنید. سپس با کاتر به شکل گل برش بزنید و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچییند.
🔸4- سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از فر خارج کرده، بگذارید تا خنک شود.
🔸5- در صورت تمایل این شیرینی را با آیسینگ رنگی (یا خمیر فوندانت) تزیین کنید.
🔴نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 7 روز قابل نگهداری است.